VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Válasszon parkettát tudatosan

Az egyik legnevesebb parketta gyártó nem csak széles és fantasztikus parketta kínálatával segíti vásárlóit. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy felhasználói tisztában legyenek a HARO parketták tulajdonságaival, hiszen tudják, hogy ezt az ember nem cseréli évente.

A HARO parketták előnyeiről már többször írtunk, most számba vesszük, hogy mire figyeljen vásárlás során.

Haro parketta

Parketta mérete

A HARO parketták kialakítási lehetősége igen széles, így minden stílushoz és helyiség mérethez tökéletesen illeszkednek. A klasszikus méretű parkettáktól kezdve a nagy – parasztház stílusú modellekig, egészen a halszálkamintás valódi faparkettáig megtalálható számos termék a kínálatban. A megfelelő padlómintázattal még a kis helyiségeket is optikailag nagyobbíthatjuk – mindezt köszönhetjük a német minőségű HARO parketták széleskörű kínálatának.

Parketta felülete

Annak érdekében, hogy sokáig örömét lelje HARO valódi faparkettájában három különböző felületalkalmazást kínálunk. Hogyha Ön nem szeretne foglalkozni parkettájával, előnyben részesíti a különösen könnyen ápolható padlót és kedveli a robusztus felületeket, melyek ellenállnak a mindennapok kemény kihívásainak, akkor Önnek a legjobb választás a PERMADUR naturMatt. Ajánljuk emellett a csekély ápolási igénnyel rendelkező bioTec természet közeli olajos-viaszos felületekre esik. Mindemellett választhatja a naturaLin plus aktívan lélegző természetes olajos felületeit, melyek különösen természetes és erőteljes megjelenésű parketták híveinek ajánlottak.

Parketta ápolása

A HARO valódi faparketták rendkívül könnyen ápolhatóak. Elegendő a padlót egy nedves felmosóval, partvissal vagy porszívóval és a hozzá tartozó parkettakefével szárazon tisztítani. Főként télen, mikor hó, piszok és nedvesség kerül a lakásba – nedves feltörlésre kerül sor, akkor a HARO parketták optimális nedves tisztításhoz javasoljuk a kifejezetten erre a célra kifejlesztett a clean & green natural parkettatisztító, valamint a clean and green aquaOil parkettaápoló használatát. Kerülje a levegő magas páratartalmát, a nagy hőséget és a nagy hőingadozásokat, mert ezeket Önhöz hasonlóan a parkettája sem értékeli. A padló az emberekhez hasonlóan akkor érzi magát a legjobban, ha a lakás klímájára az 50-60%-os relatív páratartalom és a kb. 20 °C-os szobahőmérséklet jellemző. 

Térjen be Üzleteink egyikébe ha további kérdése maradt.3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

parketta témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Parketta dilemma: milyen vastagot válasszunk?
Szalagparketta lerakása
A laminált padló kopásállóságáról
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu