VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Parketta csiszolás házilag?

Manapság egyre elterjedtebbek a meleg burkolatok. Régen sem volt ez másképp, nagyanyáink korában. Emlékezzünk csak vissza, hogy a legtöbb szobában faparketta volt, vagy van. Mivel ezek "nem mai darabok" sokszor felújításra szorulhatnak, olykor cserére.

Parketta csiszolás házilag?

Elvégezzük-e mi magunk a parketta csiszolást?

Minden munkát el lehet végezni házilag, azonban lényeges különbség lehet egy Mester ember és mi magunk között. Ha nem is a munka minősége, akkor valami más. Ez pedig a garancia. Előfordulhat sajnos, hogy figyelmetlenségből, vagy akár a segédanyag hibája miatt valami nem úgy sül el, ahogy mi szeretnénk. Ilyenkor nekünk már nagyon nehéz korrigálni, és a végén kénytelenek leszünk valakinek a bevonását eszközölni. Ezért mi azt javasoljuk, hogyha hasonló munkálatba kezdene, mindenképp fontolja meg, hogy Mesteremberrel dolgoztat. Ha tovább nem is jut, de ajánlatot kérjen tőle.

Ha mégis mi csináljuk a parketta csiszolást:

Nos, biztosan vannak vállalkozó szelleműek, ezért nekik néhány irányvonalat adunk, hogy mi mentén érdemes a parketta csiszolásba belefogni.

Fontos, hogy ezeket a munkálatokat úgy végezzük, hogy ne legyen hideg a helyiségben, legyen legalább 15°. tudjuk, hogy banálisan hangzik, de mégis meg kell említenünk, hogy a parketta csiszolás előtt teljesen ki kell üríteni a helyiséget. Sőt, még a függönyöket is le kell szedni. Érdemes lehet a parketta csiszolást összevonni egy festéssel, tavaszi nagytakarítással,így nem kell kétszer mozgatnunk használati tárgyainkat.

Megtehetjük azt is, hogy a léceket felújítjuk, ha szükséges, vagy időszerű.

Alaposan nézzünk utána a csiszoló gép működésének, ha szükséges, kérjünk tanácsot a bérbe adótól. A parketta csiszolást lassan, egyenletesen kell végezni. Végezzük el a parketta simító és finom csiszolását is.

Jelenlegi meleg burkolat kínálatunkat a LINK-re kattintva megteheti.

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

parketta témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Laminált padló, parketta összefoglaló
Parketta ami mégközelebb hozza a természetet
3D hatású laminált padló
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu