VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Parketta ami mégközelebb hozza a természetet

Nagy teret hódít manapság a natúr stílus, aminek fő irányvonala, hogy otthonunkat úgy alakítsuk ki, hogy minél közelebb érezzük magunkat a természethez. A Haro parketta gyár már a stílus elterjedése előtt is erre törekedett. Ehhez hűen alkottak meg leglújabb padló kollekciójukat.

HARO Parketta

A parketta és a természet

De mégis mi az, amitől természetközelinek érezzük a parkettát? Első sorban a meleg hatásától, a kellemes barnás árnyalatoktól. A parketta eleve egy melegburkolat, de színei, szép erezete egy nyugodt, napsütötte erdőbe varázsolhat minket. Mind e mellett ha a bútorokat is fából, vagy fa hatású elemekből kombináljuk össze, még jobb hatást érhetünk el. A mai rohanó világban, ahol szinte minden a modern technológia krómja és ezüstje vesz körül minket, jól esik kicsit megállni, körülnézni otthonunkban, főleg, ha HARO parketta ékesíti a helyiségeket.

Parketta egy varázslatos anyagból

A fa a sok anyag közül, a legkörnyezetbarátabb anyag. A széndioxid szennyezi mindennapjainkat, de egy fa az élettartama alatt akár 2 tonna széndioxidot is képes kivonni a környező levegőből. Ez elképesztő! Mind emellett a fa környezetbarát tulajdonságát akkor is érdemes figyelembe venni, amikor az elhasznált parkettákat, bútordarabokat, papírt újrahasznosítják, ezzel is védve a környezetet és megnövelve annak életciklusát.

Válasszon Haro parkettát, és érezze a természet közelségét!

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

parketta témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
A legcsendesebb laminált padló
Szalagparketta lerakása
A laminált padló kopásállóságáról
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu