VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Legújabb laminált padló kollekció az Eggertől

Az egyik legnevesebb padló és parketta gyártó piacra dobta legújabb kollekcióját. az Egger gyár két évente rukkol elő az újdonságokkal, és 2015-ös évbe lépvén, most megismerhetjük az új laminált padló különlegességeit. Számos dolgot ígér az Egger gyár a 2015-2017-es kollekcióra, de hogy pontosan mit, azt lent megtekintheti.

Laminált padó újdonság az Eggertől

Laminált padló széles választékban, megfizethető áron

Az Egger ebben a kollekció sorozatában mintegy 86 különböző termékkel jött ki, így biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvére való padlót. Ezt laminált padló kollekciót főként az új formák, új felületek, és a még hosszabb élettartam jellemzi. A gyártónak eddig is az volt az elsődleges szempontja, hogy a szép, minden helyiségbe megálmodott padlói sokáig bírják, megfizethető árak mellett.

A vízálló laminált padló

Az Egger egyik újdonsága a vízálló laminált padló. Ennek a padló típusnak számos előnye van. az egyik legfontosabb, hogy most már a fürdőszobába is kerülhet fa burkolat, és nem kell attól tartani, hogy az felpúposodik, elrohad, vagy elhasználódik. A fürdőszoba mellett kerülhet háztartási helyiségbe, vagy akár előszobába is. 

A laminált padló tisztítása

Erre mindig is figyel az Egger gyár. Fontos számukra, hogy padlóik szépek, megfizethetőek, és praktikusak legyenek. A praktikumnál a tisztaságra is gondolnak, hiszen ki szeretne olyan padlót választani otthonába, ami ha kicsit is bekoszolódik, órákig kelljen bajlódni a tisztításával. Itt egyszerűen nedves törléssel, vagy porszívózással tisztán tartható a padló felület. Azok a lapok, melyek "aqua+" jelzéssel vannak ellátva, még gőzzel is tisztíthatóak!

Termékekért, termékképekért kattintson IDE!3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

parketta témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
A legcsendesebb laminált padló
Laminált padló, parketta összefoglaló
A szalagparketta legfontosabb előnyei
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu