VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Igazán tartós laminált padló

Amikor laminált padlót vásárolunk, gondoljunk arra, hogy nem érdemes a, csúnyán mondva, silányabb minőséget választani, hiszen sokkal nagyobb munka és pénz ráfordítás pár évente cserélni a padlót. Sok energia újra utána nézni, üzletről-üzletre járni, megvásárolni, szakembert keresni a letételhez. Éppen ezért ajánljuk figyelmük az EGGER laminált padlóit, melyek tartósak és biztosítják mindazt, amit egy padlótól elvárunk.

A padló, mely nem fog kifakulni

Akárhonnan is nézzük, a laminált padlót napsugárzás fogja érni. A napsugárzás UV fényt tartalmaz, amely bizony kíméletlen a színekkel. Emlékezzen csak vissza: biztosan látott már a kirakatban régóta kiragasztott papírokat, melyek csúnyán megfakultak. Nos, ez nincs másképp a padlóval sem. Feltéve, ha jó minőségű laminált padlót választ. Az Egger azonban nagyon alapos a padló gyártásnál, és úgy készíti, és kezeli a padlót, hogy azok messzemenően ellenálljanak a napsütésnek. Szigorú vizsgálatoknak vetik alá lapjaikat, melyek természetesen hosszú évek óta átmennek a vizsgálatokon, és jogosultságot nyernek arról, hogy laminált padló lapjaik ellenállnak az UV sugárzásnak.

Tartós laminált padló

És ha már az Egger laminált padlóinál tartunk...

mindenképp megemlítenénk a manapság nagyon divatos irányzatot a burkolatok terén. Ez nem más, mint a hosszú, széles burkolat lapok. Az Egger is felismerte a divatirányzatot és LONG kivitellel 2 méter hosszú laminált padlókat gyártott le. Ezek a lapok nagyon jól néznek ki nappalikban, melyek egészen a teraszig kiérnek, egy nagy egységes teret alkotva.

Amennyiben érdeklik az Egger megoldásai, térjen be üzleteink egyikébe.3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

parketta témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Parketta ami mégközelebb hozza a természetet
A legcsendesebb laminált padló
Fahatású padló a fürdőszobába
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu