VS Infóvonal: 30/9430-134

Igazán tartós laminált padló

Amikor laminált padlót vásárolunk, gondoljunk arra, hogy nem érdemes a, csúnyán mondva, silányabb minőséget választani, hiszen sokkal nagyobb munka és pénz ráfordítás pár évente cserélni a padlót. Sok energia újra utána nézni, üzletről-üzletre járni, megvásárolni, szakembert keresni a letételhez. Éppen ezért ajánljuk figyelmük az EGGER laminált padlóit, melyek tartósak és biztosítják mindazt, amit egy padlótól elvárunk.

A padló, mely nem fog kifakulni

Akárhonnan is nézzük, a laminált padlót napsugárzás fogja érni. A napsugárzás UV fényt tartalmaz, amely bizony kíméletlen a színekkel. Emlékezzen csak vissza: biztosan látott már a kirakatban régóta kiragasztott papírokat, melyek csúnyán megfakultak. Nos, ez nincs másképp a padlóval sem. Feltéve, ha jó minőségű laminált padlót választ. Az Egger azonban nagyon alapos a padló gyártásnál, és úgy készíti, és kezeli a padlót, hogy azok messzemenően ellenálljanak a napsütésnek. Szigorú vizsgálatoknak vetik alá lapjaikat, melyek természetesen hosszú évek óta átmennek a vizsgálatokon, és jogosultságot nyernek arról, hogy laminált padló lapjaik ellenállnak az UV sugárzásnak.

Tartós laminált padló

És ha már az Egger laminált padlóinál tartunk...

mindenképp megemlítenénk a manapság nagyon divatos irányzatot a burkolatok terén. Ez nem más, mint a hosszú, széles burkolat lapok. Az Egger is felismerte a divatirányzatot és LONG kivitellel 2 méter hosszú laminált padlókat gyártott le. Ezek a lapok nagyon jól néznek ki nappalikban, melyek egészen a teraszig kiérnek, egy nagy egységes teret alkotva.

Amennyiben érdeklik az Egger megoldásai, térjen be üzleteink egyikébe.3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

parketta témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Vízálló laminált padló 100% biztonság
Igazán tartós laminált padló
Fahatású padló a fürdőszobába
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06-30/921-0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06-30/483-1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06-30/630-6073
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu